Geschiedenis

Sinds 1979 speelt de van der Haar groep een toonaangevende rol op de onderhoudsmarkt door het uitvoeren van gevelrenovatie projecten. Met een deskundige team in de voorbereiding en specialisten in de uitvoering zijn vele projecten tot tevredenheid van de opdrachtgevers gerealiseerd. De afgelopen jaren heeft de van der Haar groep deel uit mogen maken van werken in de keten en daardoor veel ervaring opgedaan in “Resultaatgericht Samenwerken” met onze partners.

Werkwijze

Van der Haar groep is op dynamische wijze uitgegroeid tot een grote onderneming met ruim 60 werknemers, waarbij de klant koning is.

Met goed geschoolde en getrainde medewerkers zowel op kantoor als op de werkvloer hebben wij voor ieder project een passende oplossing.

Zowel tijdens de voorbereiding alsmede de uitvoering word het project begeleid door één contactpersoon welke tijdens het gehele traject voor u het aanspreekpunt is.

Kwaliteit

Door deskundigheid en motivatie zijn alle medewerkers iedere keer in staat om hoogwaardig werk af te leveren. Productkwaliteit die objectief gemeten kan worden door onder andere gebruik van de Schmidt hamer. Het is van belang dat u werkt met een deskundige en betrouwbare partner.

Milieu

Bij alle werkzaamheden wordt rekening gehouden met milieu- en veiligheidsaspecten. Alle middelen en methoden zijn mede gericht op een milieuvriendelijke en veilige aanpak. Dit blijkt uit de vele keurmerken en normen waaraan de Van der Haar Groep voldoet en het goed opgeleide team medewerkers. Wij zijn dan ook een onderneming welke milieu en veiligheid in een hoog vaandel hebben staan.